030 - 274 17 26

Bedrijfsfitness

Wil jij de vitaliteit, productiviteit en gezondheid van je medewerkers bevorderen, maar heb je geen (sport)ruimte in kantoor om dit te verwezenlijken? Onder begeleiding van de fysiotherapeuten van Actifytaal blijven je medewerkers fit en energiek. Sporten met een programma op maat kan vroeg in de ochtend, aan het einde van de werkdag of zelfs in de lunchpauze.

Waarom bedrijfsfitness?

Het inzetten van bedrijfsfitness zorgt voor positieve (gezondheid)effecten: minder ziekteverzuim, meer motivatie en een duurzame inzetbaarheid van je personeel. Daarnaast is het aanbieden van bedrijfsfitness een fijne secundaire arbeidsvoorwaarde. Nog een bijkomend voordeel: er is een fiscale vrijstelling voor bedrijfsfitness.

Hoe werkt bedrijfsfitness?

Fitnessen met het bedrijf kan bij Actifytaal op verschillende manieren. Beiden tegen een gereduceerd tarief. Wil je weten welke optie het beste past bij jouw organisatie of meer informatie over fiscale regelingen? Neem dan gerust contact met Hoe ons op.

Actifytaal biedt twee opties voor bedrijfsfitness:

  1. Begeleiding van onze professionele fysiotherapeuten. Onze fysiotherapeuten zijn ook sportinstructeur en hebben daarom verstand van bewegen. Een op maat gemaakt plan wordt opgestart, zodat je kunt werken aan je eigen doelen. Met dit plan en onze online app kun je dus ook zelfstandig trainen. Wekelijkse begeleiding helpt je om je training te optimaliseren.
  2. Onze samenwerkingspartner sportschool De Workout maakt trainen mogelijk in het centrum van Utrecht. Met twee trainlocaties heb je altijd wat je wenst.

Wat kost bedrijfsfitness?

Bedrijfsfitness is vaak een programma op maat en qua kosten afhankelijk van duur, aantal deelnemers en locatie. Neem voor de mogelijkheden en kosten daarom vrijblijvend contact met ons op.

Daarnaast bieden wij verschillende andere opties voor een vitaal bedrijf.