030 - 274 17 26

Personal training met een fysiotherapeut

Wil jij beter worden in je sport of je fitter voelen en heb je een stok achter de deur nodig? Wil je trainen met aandacht voor het voorkomen en genezen van fysieke klachten? Zelfs wanneer een blessure je ervan weerhoudt om je sportieve doelen te behalen, kan personal training met een fysiotherapeut je net die motivatie geven die je nodig hebt.

Waarom een personal fysio trainer?

Wat maakt trainen met een fysiotherapeut anders dan met een personal trainer? Onze personal fysio trainers zijn niet alleen gespecialiseerd in fysiotherapie, zij hebben ook een achtergrond in (top)sport. Hierdoor is er meer focus op de kwaliteit van bewegen en kunnen we, samen met jou, reële doelen stellen.

De voordelen van trainen met personal fysio trainers:

  • Er kan zeer specifiek getraind worden om blessures te voorkomen (preventie).
  • Oude blessures kunnen worden aangepakt in de trainingen, zodat je weer snel kunt deelnemen aan jouw favoriete sport.
  • Door kennis van het bewegingsstelsel van het menselijk lichaam kan er efficiënter aan doelen gewerkt worden.
  • Fysio trainers kunnen adequaat reageren op blessures en daaropvolgend traject om je snel weer op de been te helpen.
  • De trainingen zijn onderbouwd met wetenschappelijke ondervindingen en/of met het ‘best practice principe’.

Hoe werkt personal training met een fysiotherapeut?

Eén-op-één training met een fysiotherapeut kan flexibel ingevuld worden, waardoor we rekening houden met jouw mogelijkheden en wensen. De basis van training bij Actifytaal is altijd vanuit onze online app. Hier vindt je jouw op maat gemaakte schema om je doelen gestructureerd te halen. Zo kan je naast de training met ons, ook zelf werken aan je doelen en ben je altijd up-to-date. Train je graag thuis, in de sportschool, in de buitenlucht of liever in een groep? Alles behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is het ook mogelijk om specifiek te trainen op jouw klacht in programma’s zoals RugVitaal of KnieVitaal.

Wat kost personal training met een fysiotherapeut?

Individueel trainen met een fysiotherapeut  in de sportschool (Workout Utrecht Oudegracht) duurt 30 minuten en kost €38,50,-. Via ons kun je tegen gereduceerd tarief een abonnement afsluiten of een rittenkaart kopen. Uiteraard is het ook mogelijk om in groepsverband een Fytaal programma van 12 weken te doorlopen. Wil je meer informatie over de kosten en mogelijkheden? Bekijk dan onze tarievenpagina of neem contact met ons op.