030 - 274 17 26

Personal Fysio Trainer

Bent je niet tevreden over jouw gewicht? Beter worden in jouw sport? Wil je trainen als een echte topsporter? Heb je gewoon een stok achter de deur nodig? Of houdt die ene oude blessure je af van jouw doelen? Dan is personal fysio training wat voor jou.

Personal fysio training is één op één trainen met een begeleider die u motiveert, informeert , stimuleert en u uiteindelijk naar uw doelen helpt. Personal fysio training kan altijd en overal plaatsvinden; bij u thuis, in de sportschool of lekker in de buitenlucht, alles behoort tot de mogelijkheden.

Wat het verschil is tussen een personal trainer en een personal fysio trainer? Onze personal fysio trainers hebben minimaal de HBO opleiding fysiotherapie afgerond en daarnaast een achtergrond in (top)sport. Hierdoor gaan wij een stap verder in de kwaliteit van bewegen waardoor wij nog specifieker op jouw persoonlijke behoefte kunnen inspelen en reële doelen kunnen stellen.

De voordelen van trainen met onze personal fysio trainers zijn:

  • Er kan zeer specifiek getraind worden om blessures te voorkomen (preventie).
  • Door meer kennis van het menselijk lichaam kan er efficiënter aan uw doelen gewerkt worden.
  • Als u een blessure heeft opgelopen, kan onze trainer adequater reageren en jou snel weer op de been helpen.
  • De trainingen zijn onderbouwd met wetenschappelijke artikelen en/of met het ‘best practice principe’

Wil je je aanmelden of wil je meer informatie? Neem contact met ons op.
Liever in een groep trainen specifiek op jouw klacht? Dat kan ook. Lees meer over onze programma’s RugVitaal of KnieVitaal