Personal training met een fysiotherapeut

Wil jij beter worden in je sport of je fitter voelen en heb je een stok achter de deur nodig? Wil je trainen met aandacht voor het voorkomen en genezen van fysieke klachten? Zelfs wanneer een blessure je ervan weerhoudt om je sportieve doelen te behalen, kan personal training met een fysiotherapeut je net die motivatie geven die je nodig hebt.

Wij zijn elke dag open van 7.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur

Home » Behandelingen » Personal training

Waarom een Personal fysio trainer?

Wat maakt trainen met een fysiotherapeut anders dan met een personal trainer? Onze personal fysio trainers zijn niet alleen gespecialiseerd in fysiotherapie, zij hebben ook een achtergrond in (top)sport. Hierdoor is er meer focus op de kwaliteit van bewegen en kunnen we, samen met jou, reële doelen stellen.

De voordelen van trainen met personal fysio trainers:

  • Er kan zeer specifiek getraind worden om blessures te voorkomen (preventie).
  • Oude blessures kunnen worden aangepakt in de trainingen, zodat je weer snel kan deelnemen aan jouw favoriete sport.
  • Door kennis van het bewegingsstelsel van het menselijk lichaam kan er efficiënter aan doelen gewerkt worden.
  • Fysio trainers kunnen adequaat reageren op blessures en daaropvolgend traject om je snel weer op de been te helpen..
  • De trainingen zijn onderbouwd met wetenschappelijke ondervindingen en/of met het ‘best practice principe’.

Klachten
verminderen?

Hoe werkt personal training met een fysiotherapeut?

Eén-op-één training met een fysiotherapeut kan flexibel ingevuld worden. Met een persoonlijke aanpak en aangepast naar jouw wensen of mogelijkheden. De basis van training bij ons is altijd vanuit onze online app. Hier vindt je jouw op maat gemaakte schema om je doelen gestructureerd te halen. Zo kan je naast de training met ons ook zelf werken aan je doelen en ben je altijd up-to-date. Train je graag thuis, in de sportschool, in de buitenlucht of liever in een groep? Alles behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is het ook mogelijk om specifiek te trainen op jouw klacht.

Review

” Snel een afspraak kunnen maken om mijn hardnekkige knieblessure te verhelpen. Na een behandeltraject direct aan de slag gegaan met training om de blessure voor eens en altijd achter me te laten. “

Wat kost personal training met een fysiotherapeut?

Individueel trainen met een fysiotherapeut in de sportschool (Workout Utrecht Oudegracht) duurt 30 minuten en kost €38,50,-. Via ons kan je tegen gereduceerd tarief een abonnement afsluiten of een rittenkaart kopen. Uiteraard is het ook mogelijk om in groepsverband een Fytaal programma van 12 weken te doorlopen. Wil je meer informatie over de kosten en mogelijkheden? Bekijk dan onze tarievenpagina of neem contact met ons op.

Therapeuten

Corine Altena

Brigitte van Engelen

Maak een afspraak voor
Personal training in Utrecht

Wil jij ook trainen ondanks je blessure? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Liever eerst je klachten en wensen doornemen met één van onze fysiotherapeuten? Kom dan eens langs bij ons gratis inloopspreekuur. Iedere woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur kun je zonder afspraak langskomen bij ons praktijk op de Oudegracht om je klachten te bespreken.

 

Maak vandaag nog
een afspraak

Wij zijn elke dag open van 7 tot 21.00 uur en op zaterdag van 8 tot 13.00 uur

Wij hebben een contract met alle verzekeraars.

Maak online jouw afspraak

Ingang praktijk | Actifytaal

Hoe werkt een 1e afspraak

Afspraak maken | Actifytaal

Interessante
blogs

Online fysiotherapie

Uit de persconferentie van 23 maart werd nog extra benadrukt dat de inzet van fysiotherapie juist ook in deze tijden nodig is en blijft om huisartsen en ziekenhuizen te ontlasten