030 - 274 17 26

Ben Verbree

ben-verbree

Manueel therapeut, Dry Needling en Acupunturist

Mijn specialisatie binnen de fysiotherapie is manuele therapie. Daarnaast werk ik als acupuncturist/Dry Needling en mindfulness trainer. Mijn specialisaties zijn:

  • Hoofdpijn
  • Nekklachten
  • Sport gerelateerde klachten
  • Chronische klachten
  • Pijnproblematiek
  • Stress gerelateerde problematiek:
  • Dry Needling;
  • Acupunctuur.

Daarbij speelt bewustwording en acceptatie een belangrijke rol
“Kleine inzichten kunnen van grote betekenis zijn”

Meer over Ben

Welkom, mijn naam is Ben Verbree. Ik ben avontuurlijk, ik hou van afwisseling, mijn vrijheid en blijf graag in beweging. Ik sta open en ben nieuwsgierig naar wat iemand te vertellen heeft als hij/zij bij ons de behandelruimte binnen stapt. Samen kijken we naar het probleem en hoe we dit gaan aanpakken?

Vrijheid krijg je als je zelf keuzes kunt maken en verantwoordelijkheid neemt. Daarnaast is de fysiotherapie en ons leven doorspekt van beweging. Ik kan mij dan ook volledig vinden in deze definitie van gezondheid: ‘Gezondheid is het vermogen zich aan te passen en een eigen regie te voeren, in het licht van de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven (Huber).’

Ik help nu 30 jaar heel veel mensen om weer in beweging te komen; zowel lichamelijk als in hun denken over wat ze wel en niet kunnen. Dat vind ik het allermooiste aan mijn vak. Bewegen staat centraal in mijn leven. Ik reis samen met mijn vrouw heel wat af. We hebben voet gezet op alle continenten. Ik geniet van de prachtige natuur en leer graag van de mensen in verre oorden hoe zij leven. Ik ben als speler op topniveau binnen de korfbal actief geweest en was jarenlang coach op het hoogste niveau.

Wanneer ik alleen ga sporten dan zoek ik graag naar een nieuwe uitdaging en leer ik mijn steeds veranderende eigen grenzen kennen. Zoals bij klimexpedities, het schaatsen (de Elfstedentocht) en het lopen van lange tochten op de Nederlandse Wadden.

Mijn motto:
Gezond bewegen doe je als je bewust weet wat je wilt en je mogelijkheden kent.

Je kan mij bereiken op ben@actifytaal.nl of bel op 030 274 17 26