Sabine (22) is bij Actifytaal Utrecht onder behandeling voor vermoeidheids-, duizeligheid- en hoofdpijn klachten. Samen met de therapeuten van Actifytaal Utrecht heeft Sabine het sporten en bewegen weer langzaam opgepakt. Zo heeft ze onder andere psychosomatische fysiotherapie en het FLOO traject gevolgd. Wij hebben Sabine om haar verhaal gevraagd…

 

“Ik heb heel lang een beetje rustig aan gedaan, en bouwen nu alles langzaam weer op”

“Ik ben nu al een tijdje in behandeling bij Actifytaal omdat ik een jaar geleden overspannen ben geraakt. Daardoor had ik veel last gehad van vermoeidheid, hoofdpijn en duizeligheid, en was ik fysiek tot niet veel meer in staat. Ik wilde fysiek graag weer wat sterker worden en hulp krijgen bij het opbouwen hiervan. Daarvoor ben ik in behandeling gegaan bij Actifytaal.”

 

“Ze hebben hier oog voor wie je bent en kijken niet alleen naar je klacht”

“Een paar maanden geleden ben ik begonnen bij Siko. Hij is erg gedisciplineerd en probeert je altijd te motiveren. Samen hebben wij het sporten weer langzaamaan opgepakt. Hierdoor ben ik erachter gekomen dat ik meer energie haal uit het bewegen dan het ‘moeten’ sporten. Ik sport dan ook niet meer zoveel in de sportschool maar doe meer aan beweging als fietsen, wandelen, tennissen en soms wat krachtoefeningen. Daarnaast ben ik begonnen met het FLOO traject samen met Sam. Het kwam voor mij op het juiste moment en ik ben blij dat ik dit traject ben gestart. Ik merk dat ik hier flexibeler van wordt en zit daardoor ook lekkerder in mijn vel, alhoewel er soms ook emoties kunnen loskomen. Dit doe ik nu nog steeds 1-2x per week en het is voor mij echt even een fijn moment om te ontspannen.”

 

“Het is allemaal heel open en vrij, je kan zeggen wat je wilt en er wordt ook echt naar je geluisterd.”

“Ik ben heel blij dat ik bij Actifytaal terecht ben gekomen. Alles is hier heel open en vrij, je kan zeggen wat je wilt en er wordt ook echt naar je geluisterd. Soms werd het allemaal een beetje veel, maar dit heb ik op tijd aangegeven. We hebben toen samen gekeken naar wat voor mij passend is en daar zijn we goed uitgekomen. Ik merk dat in het nieuwe centrum van Actifytaal de zorg bekeken wordt vanuit de hele mens. Ze hebben oog voor wie je bent en kijken niet alleen naar je klacht. Ik denk dat de zorg van de toekomst hier ook naartoe zal gaan.”

Sabine tijdens haar skivakantie in de bergen. Actifytaal Utrecht Fysiotherapie
Sabine (22)

Nanne (29) is bij Actifytaal Utrecht onder behandeling voor schouder- en nekklachten. Ze had veel last van spierspanning, waarvan stress waarschijnlijk de oorzaak was. Nanne werkt als psycholoog in het onderwijs. Haar dagen zijn vaak snel vol gepland. Nanne heeft bij Actifytaal Utrecht meerdere behandelvormen gevolgd bij meerdere therapeuten. Wij hebben Nanne om haar ervaringen gevraagd… 

 

“De behandeling is gericht op snelle verbetering, er is geen sprake van aanmodderen”

“Ik ben nu al langere tijd in behandeling, eerst voor rugklachten maar nu voor schouder- en nekklachten. Ik heb heel veel last van spierspanning, waarschijnlijk door de stress. Via Google ben ik bij Actifytaal terechtgekomen. De website sprak mij aan maar ook de visie viel mij in positieve zin op. Er wordt naar het geheel gekeken, niet alleen naar je klacht. Ze kijken hier echt hoe de klachten weg kunnen blijven in de toekomst”

 

“Als iets niet werkt sturen ze je meteen door naar een andere collega”

“Tijdens mijn behandeling bij Actifytaal ben ik zo ongeveer bij alle fysiotherapeuten geweest. Ik heb manuele therapie en sportmassages gehad van Robbert daarna dry needling van Brigitte en Hidde. Nu volg ik het FLOO traject samen met Sam. Als iets niet werkt geven ze hier niet op, dan sturen ze je gewoon door naar een andere collega. Het snelle schakelen is heel fijn, er wordt ook naar het geheel gekeken niet enkel en alleen naar de klacht.”

 

“Je voelt je gehoord en op je gemak”

“De behandelingen bij Actifytaal zijn erg fijn. Je wordt geholpen door hele fijne mensen, er wordt goed geluisterd en meegedacht. Je voelt je gehoord en op je gemak. Hoewel ik iets meer behandelingen nodig heb gehad dan ik gewend was ben ik nu wel helemaal pijnvrij. Vooral de dry needling heeft veel geholpen. Het is ook duidelijk geworden dat er een patroon zit in mijn rugklachten. Hier gaat FLOO het verschil in maken denk ik.”

 

“Ik ben nu eindelijk helemaal pijnvrij”

“Mijn schouder- en nekklachten zijn nu helemaal verdwenen en de behandeling is afgerond. Ik volg nu het FLOO traject voor andere rugklachten, onder begeleiding van Sam. FLOO behandelingen zijn vooral preventief. Het is een behandeling van 12 weken waarin je met behulp van houten stellages, je houding en spieren traint. Door het FLOO traject merkte ik meteen al een verschil in mijn kwaliteit van slapen. Het traject duurt weliswaar lang, maar ik merkte wel meteen al een positief effect.”

Nanne, testimonial, review, klantervaring, recensie
Nanne(29)

Bert (61) is wekelijks te vinden in de sportschool De Workout. Hij doet vooral aan deadliften en squatten met stang en schijven. Op een gegeven moment voelde Bert tijdens het trainen dat een van zijn rugwervels niet lekker zat en kreeg hij last van lage rugklachten. Het was tijd om contact op te nemen met Actifytaal. Hoe dat allemaal is verlopen lees je hier.

 

Over Bert en Actifytaal

“Ik heb een vrij actief leven. Naast dat ik in het onderwijs werk, waarbij ik veel moet lopen, ben ik ook wekelijks in sportschool De Workout te vinden. Zo houd ik mijzelf gezond en vitaal. In de sportschool voer ik verschillende oefeningen uit als deadlifts en squats met stang en schijven. Ik vermoed dat mijn klacht hier ook door is ontstaan. Ik voelde ineens een werveltje verschuiven. Of dat daadwerkelijk zo was durf ik niet te zeggen, maar zo voelde het wel! Ik doe naast het fitnessen ook aan yoga en stretchen, maar daarmee kon ik klacht niet zelfstandig oplossen.

Eigenlijk kom ik al jaren bij Actifytaal. Zij waren de buren van de sportschool waar ik al jaren kom en kwam ze af en toe in de gangen tegen. Ik sprak fysiotherapeut Hidde Heineman aan toen ik een scheurtje had in mijn kuitspier en vroeg aan hem of hij me kon helpen. Zo ben ik daar verzeild geraakt.”

 

“Lage rugklachten verdwenen na drie keer manuele therapie”

“Tijdens mijn klacht heb ik gelukkig wel mijn dagelijkse activiteiten kunnen voortzetten. Ik had alleen zo’n zeurend pijntje dat niet wegging. Je merkt dan dat er iets niet helemaal lekker zit. Ik heb de zware oefeningen in de sportschool voor zes tot zeven weken lang niet uitgevoerd om mijn rug zo voldoende rust te geven. Ik ben nog wel doorgegaan met bankdrukken en andere oefeningen.

Toen ik bij Hidde aankwam gaf hij aan dat hij eerst mijn spieren wat los ging maken door middel van een massage. Na het losmaken begon hij met kraken. Mijn klacht was meteen over. Ik ben in totaal maar drie keer langsgekomen voor mijn klacht. Ik kan er weer tegenaan!

 

“Hidde kijkt als fysiotherapeut verder”

Hidde is zakelijk en to the point, hij luistert heel goed. Hij is deskundig; dat geldt overigens voor alle therapeuten binnen Actifytaal Utrecht. Ze doen hun werk ontzettend goed. Tijdens de diagnose is Hidde heel scherp en let hij overal op. Hij kijkt goed naar de klacht, maar kijkt ook verder. Daarom is hij overgestapt van massage naar manuele therapie om mijn wervel te manipuleren. En dat werkte meteen!

“Zeer tevreden over Actifytaal!”

“Ik ben zeer tevreden over de behandelingen bij Actifytaal en ik ben inmiddels een vaste klant. Zodra ik een klacht heb waarvan ik denk dat een fysiotherapeut dit kan oplossen, ga ik naar Actifytaal. Tegen mijn lotgenoten in de sportschool zeg ik altijd dat ze naar Actifytaal moeten gaan als ze een lichamelijke klacht hebben.”

bert, bert actifytaal, bert de workout, fysiotherapie utrecht, fysio utrecht, rugklachten utrecht, sportschool utrecht, sporten utrecht, bewegen, utrecht, beweging utrecht, fysio, fysiotherapie, rugklachten, rugpijn utrecht, rugpijn, rug utrecht, rug, wervels, utrecht fysiotherapiepraktijk, sport utrecht, sporten utrecht, sportschool utrecht
Bert(61)

Jeroen (44) heeft de afgelopen zes jaar, door stressgerelateerde factoren rondom zijn werk en leven, vier hernia’s opgelopen. Hoewel de klachten zich fysiek uitten, kwam Jeroen erachter dat de oorzaak van zijn klachten op mentaal vlak lagen, De klachten werden zo heftig dat hij niet meer normaal kon zitten en continu moest blijven staan. In die situatie is hij Robert van Actifytaal tijdens een busrit naar huis tegengekomen. Omdat hij Robert van vroeger kende raakten ze aan de praat en zo is hij bij Actifytaal terechtgekomen. Daar volgde hij fysio-pilates lessen van Sam. In dit interview vertelt hij over zijn ervaring met Actifytaal en het succes van de fysio-pilates lessen.

 

“Ik kende hem nog van het buitenspelen”

“Voordat ik bij Actifytaal terecht kwam ben ik eerst naar de huisarts geweest, heb ik meerdere fysiotherapiepraktijken gezien en heb ik zelfs oplossingen gezocht buiten de medische wereld. Niks hielp! Ik ben zelfstandig ondernemer. Bij de eerste hernia had ik gewoon niet de mogelijkheid om ziek te zijn. Ik moest werken en ik moest geld verdienen. Ik had ‘s ochtends pijn en moeite mijn bed uit te komen en moest de rest van de dag blijven staan. Dat heb ik een paar maanden volgehouden en op een gegeven moment was het klaar. Uiteindelijk kwam ik tijdens een busrit naar huis Robert tegen, een oude bekende. Ik ken hem nog van het buitenspelen. Hij gaf aan fysiotherapeut te zijn en wilde eens goed naar mijn houding kijken, aangezien ik krom stond. Bij één behandeling van Robert stond ik weer recht! Robert keek op een holistische manier naar mijn lijf. Dat voelde prettig.”

 

“Fysio-pilates leek mij een vrouwending”

“Daarna kwam ik bij fysiotherapeut Sam terecht en zij vroeg aan mij of fysio-pilates misschien iets voor mij was. Alles in mijn lijf zei van niet. Fysio-pilates leek mij ook een vrouwending. Toch ben ik het gaan doen en het voelde fantastisch! Het heeft mij zowel fysiek als mentaal zoveel gebracht en het heeft zeker bijgedragen aan de oplossing van mijn klacht. Ik doe zelfs regelmatig nog een paar oefeningen thuis. Zodra ik weer last begin te krijgen van mijn rug en been, dan voer ik zo’n oefening uit en dan is het over.Ik heb best wat moeite gehad met bepaalde oefeningen. Per definitie heb ik ook een vrij stijf lijf en ben ik motorisch gezien niet de beste. Er zijn gewoon oefeningen die ik niet kan en waar ik me heel hard op moet concentreren. Maar wat lukt, dat lukt, wat niet lukt, lukt niet.”

 

“Ik heb het volste vertrouwen in Sam”

“Ik ben fan van Sam. Ik kwam bij haar terecht toen ze middels een echo liet zien hoe zij mijn spiercorset kon versterken. Het feit dat ze concreet op beeld kon laten zien waar ik aan kon werken en wat ik kon verbeteren vond ik erg fijn. Daarnaast klikten we gewoon op menselijk vlaken had ik het gevoel alsof ik op bezoek ging bij een goede vriendin. We hebben goed gelachen! Als fysiotherapeut is zij heel kundig, weet waar ze het over heeft en denk goed met je mee. Ik heb het volste vertrouwen in Sam. Ze heeft daarnaast jarenlange ervaring in het geven van yoga- en pilateslessen. Dat straalde ze uit.”

 

Ik kan fysio-pilates bij Actifytaal iedereen aanraden

“ Ik vond het heel fijn om in groepsverband de pilates-lessen te volgen in plaats van individueel. Het zijn als het ware je lotgenoten en dat geeft veel sociale steun. Dat maakt het een stuk makkelijker om de oefeningen op te pakken, ongeacht of ik mijn huiswerk oefeningen wel of niet had gedaan. De motivatie om naar de lessen toe te gaan is door het groepsverband ook een stuk groter. Ik kan fysio-pilates bij Actifytaal iedereen aanraden. Het is gewoon leuk en je krijgt iedereen van de week daarvoor weer te zien.

Ik zou zeggen tegen elke man die weerstand ervaart bij Pilates:  Ga daar lekker doorheen. Ga het gewoon doen. In groepsverband, gezamenlijk werken aan verbetering van je lijf was voor mij in ieder geval veel fijner dan individueel thuis de oefeningen te  doen.”

fysio pilates, pilates, fysiotherapie, yoga, hernia, rugklachten, rug, utrecht pilates, utrecht fysio pilates,
Jeroen (44)

Saskia (28) heeft afgelopen december 2020 corona opgelopen. Nu ze daarvan is hersteld, ervaart ze nog wel restklachten, zoals vermoeidheid. Dit heeft veel invloed gehad op haar leven. Zo kon ze als sportieveling niet meer hardlopen, fietsen, of volleyballen. Het was zelfs zo erg dat ze na het oplopen van één trap al uitgeput raakte en het benauwd kreeg. Ze kwam bij Siko terecht voor een COVID-19 revalidatietraject en is langzaam bezig om haar conditie en kracht weer op te bouwen. Hieronder haar verhaal.

“De keuze voor Actifytaal was voor mij een makkelijke optelsom”

“Nadat ik hersteld was van COVID-19 kon ik hulp krijgen voor het revalidatietraject bij een fysiotherapiepraktijk in de buurt. Ik kwam toen bij Actifytaal terecht, omdat ik in de sportschool De Workout (wat naast Actifytaal zit) altijd ging sporten. Daarnaast ken ik ook enkele mensen in mijn sociale kring die bij Actifytaal onder behandeling zijn geweest. Die vertelden alleen maar goede verhalen over de praktijk. De keuze voor Actifytaal was voor mij een makkelijke optelsom.”

“Ik herkende mezelf niet meer”

“Drie maanden na mijn herstel van corona had ik nog steeds last van restklachten. Ik was moe en constant uitgeput. Ik herkende mezelf niet meer. Op de website van Actifytaal had ik goede verhalen gelezen over het revalidatietraject. Ik zou onder individuele begeleiding leren om mijn kracht en conditie weer op te bouwen. Dat leek mij prettig en ik heb meer informatie opgevraagd over het traject. Nog diezelfde avond werd ik opgebeld om het een en ander te bespreken. Een paar dagen daarna kon ik al langskomen.”

“Het behandeltraject heeft zin en je maakt progressie”

“Tijdens mijn behandeltraject word ik begeleid door Siko Klaver. Wij hebben eerst een nulmeting gedaan om te zien waar ik op dat moment stond. Samen met Siko keek ik wat ik nog wel en niet kon. De verantwoordelijkheid lag bij mij om dat aan te geven. Het behandeltraject bestaat voornamelijk uit het opbouwen van kracht en conditie, zowel op de loopband als met apparaten in ‘De Workout’. Om de zes weken doen we steeds een nieuwe meting om te zien hoeveel vooruitgang ik boek. Het frustreert mij dat ik nu niet veel kan. Doe ik teveel dan betaal ik de prijs dat ik 2-3 dagen heel moe ben. Omdat COVID-19 nog vrij nieuw is, is het lastig te zeggen in welke fase ik zit. Dit verschilt per persoon.”

“Het gaat nu een stuk beter. Maar voor mijn gevoel ben ik nog niet waar ik voorheen was. Na drie maanden in dit revalidatietraject zie ik veel verbetering. Dat vind ik super fijn en positief! Je merkt dat dit behandeltraject zin heeft en dat je progressie maakt. Het liefste wil ik weer alles kunnen op mijn oude niveau, maar ik denk dat ik ook realistisch moet zijn. Ik heb een goed gevoel dat binnen nu en een half jaar mijn conditie weer op peil is. In augustus beginnen de volleybaltrainingen weer, dus daar wil ik zeker aan meedoen!”

“Siko speelt goed in op mijn huidige situatie”

“Siko bevalt heel goed als fysiotherapeut. Ik vind het heel prettig om onder begeleiding hulp te krijgen met het sporten. Hij voelt goed aan of het een tandje meer kan of dat het genoeg is, nog voordat ik het zelf doorheb. Zo bouw ik geleidelijk mijn conditie en kracht op. Dat vind ik belangrijk. Daarnaast luistert hij ook als ik een oefening te veel vind of dat ik juist meer wil. Siko speelt goed in op mijn huidige situatie als het wat minder gaat. Dan houdt hij hier speciaal rekening mee.”

“Je wordt vriendelijk te woord gestaan en daar ben ik heel tevreden over”

“Ik zou Actifytaal zeker aanraden als fysiotherapeut! Van hoe snel mijn vraag werd opgepakt, tot hoe ik te woord werd gestaan. Siko houdt ook goed rekening met mijn grenzen en raadde het af om met een groep mee te sporten. Eerst moet ik op mijn eigen tempo sporten. Dat was wel even wennen, omdat ik normaal gesproken altijd meedeed met groepslessen. Met het trainingsschema wat Siko mij gegeven heeft kan ik nu ook zelf aan de slag in de sportschool.”

saskia, covid revalidatie, utrecht
Saskia (28)

Rosita is een 30-jarige vrouw met een bijzonder verhaal. Eind 2018 stapte ze naar de huisarts met pijnklachten in haar rug, ribben en borstbeen. De huisarts stelde de diagnose syndroom van Tietze, waarbij het kraakbeen tussen de borstkas en de ribben pijnlijk is. Ze kwam bij Actifytaal Fysiotherapie terecht om te leren omgaan met haar pijn en om haar spieren los te maken. Ze kreeg ook manuele therapie, maar daar reageerde haar lichaam heel heftig op. Daar werd direct mee gestopt. Op een gegeven moment stopte ze helemaal bij Actifytaal Fysiotherapie. Maar haar klachten werden erger en erger totdat ze in november 2019 spontaan vanuit het niets haar rug brak. Dat was de eye-opener om haar diagnose bij te stellen. Eindelijk werd het voor haar duidelijk wat ze mankeerde. Ze had de zeldzame auto immuunziekte, het SAPHO syndroom.*

 

“Locatie en specialistische kennis waren doorslaggevend in mijn keuze voor Actifytaal Fysiotherapie”

 

Rosita vertelt: “Voordat ik mijn rug brak en de juiste diagnose kreeg, was ik eerst op zoek naar verlichting van mijn pijnklachten. Ik heb gegoogled naar een fysiotherapiepraktijk in de buurt en kwam toen bij Actifytaal uit. Ik las dat zij veel verschillende specialistische kennis in huis hadden. De locatie van de praktijk leek mij prettig vanwege de kleinschaligheid; het maakt geen onderdeel uit van een groot medisch centrum. Ook hoorde ik via via dat de praktijk goed bekend stond. Ik ben toen onder behandeling gekomen van Sam. Zij masseerde mijn spieren los en dat gaf verlichting. Maar manuele therapie kon mijn lichaam niet aan. Omdat mijn pijnklachten erger werden ben ik uiteindelijk gestopt met fysio bij Actifytaal.”

 

Nieuwe diagnose, nieuwe intake bij Actifytaal Fysiotherapie

 

“Nadat mijn rug spontaan was gebroken, bleek uit onderzoek dat ik verwaarloosde ontstekingen in mijn wervelkolom had, waardoor mijn wervels waren aangetast. Na een lang ziekenhuistraject kreeg ik twee opties: hele zware medicatie gebruiken of een risicovolle operatie ondergaan. Inmiddels was ik fysiek en mentaal zo moe dat ik alles liever op pauze wilde zetten. Ik ben thuis voorzichtig begonnen met yoga-oefeningen om tot mezelf te komen en weer wat kracht te krijgen. En toen moest ik opeens weer aan Sam en Actifytaal Fysiotherapie denken. Ik heb haar gebeld en kreeg heel snel een nieuw intakegesprek. Ze begreep direct wat ik nodig had. Ook heeft ze haar collega’s geïnformeerd over mijn aandoening en de specifieke symptomen die daarbij horen. Bij Actifytaal Fysiotherapie wordt kennis gedeeld en dat gaf mij het gevoel dat ik hier goed zat.”

 

“Holistische aanpak en combinatie van fysio en yoga werkt voor mij”

 

“Sam heeft een holistische aanpak én ze is gespecialiseerd in yoga. Ze is geduldig en heeft ook interesse in mijn psychisch welbevinden. Ze kijkt naar mij als persoon en betrekt mijn leven rondom mijn klachten erbij. Het is inmiddels een dagelijkse routine geworden om fysiotherapie oefeningen te combineren met yogaoefeningen en die mix werkt perfect voor mij. En 1x in de week kom ik in de praktijk voor een behandeling. Voorlopig ga ik daarmee door, want de begeleiding bij Actifytaal Fysiotherapie vind ik echt fijn.”

 

*SAPHO is een afkorting. De letters staan voor verschillende aandoeningen aan je gewrichten en je huid. Het belangrijkste kenmerk van het syndroom is pijn en zwelling van de borstkas. De letters SAPHO staan voor:
Synovitis: ontsteking van het vlies dat je gewrichtskapsel bekleedt
Acné: aandoening van de talgklieren
Pustulose: aanwezigheid van grotere aantallen pustels (met vocht gevulde blaren) op je huid
Hyperostose: verdikking van je bot
Ostitis: ontsteking van je bot

Ervaring Yoga utrecht
Rosita (30)

“Ik ben weer terug bij wie ik was voor mijn burnout”

 

De 32-jarige verpleegkundige Ichelle van de Velde kreeg in 2018 te maken met een burnout. Er ontstonden allerlei pijnklachten in haar lichaam, met name in haar lies en knie. Ze ging op zoek naar een fysiotherapeut. De keuze viel op Actifytaal ten eerste omdat de praktijk in hetzelfde pand zat waar zij bodybalance workouts volgde, een combinatie van yoga, pilates en tai chi. En ten tweede omdat Ichelle spiritueel is ingesteld en het fysiotherapie aanbod bij Actifytaal haar direct aansprak, zoals de mogelijkheid van acupunctuur. Hieronder haar verhaal.

 

Van fysiotherapie en fysio-pilates naar acupunctuur

“Ik ben met fysiotherapie gestart bij Sam. Ik las op de website van Actifytaal dat zij zich bezig houdt met yoga en pilates gerelateerde klachten. Dat sprak mij aan. Van tevoren heb ik een uitgebreide vragenlijst ingevuld en bij de eerste afspraak werd duidelijk welke behandeling zij wilde gaan inzetten. Zij keek naar mijn core-stability, mijn houding, stabiliteit, coördinatie en ademhaling. Het rare was dat mijn pijnklachten nogal fluctueerden. Na enige tijd kon ik bijvoorbeeld weer in kleermakerszit zitten, maar twee maanden daarna ging dat weer niet meer. Toen kwam Sam met het idee om ook acupunctuur in te zetten om zo de oorzaak van mijn klachten aan te pakken. Met behulp van acupunctuur worden energieblokkades in je lichaam doorbroken. Omdat ik geloof in chakra’s en energiestromen in het lichaam ben ik in behandeling gegaan bij Ben voor acupunctuur.”

 

“Ik zit weer goed in mijn energie”

“Op allerlei plekken op mijn lichaam zijn naalden gezet. Het is niet pijnlijk, maar je voelt een enigszins dof gevoel waar de naald gezet wordt. Wat ik wel heb gemerkt is dat je na de behandeling even je rust moet nemen. Een keer heb ik dat niet gedaan en ben direct gaan werken, maar dat ging niet zo lekker. Zo’n behandeling moet je zien alsof er op een soort reset-knop is gedrukt en dat daarna alles weer moet opstarten. Ik ben nu een jaar verder en ik kan zeggen dat ik voor 90% ben hersteld. Ik zit weer heel goed in mijn energie.”

 

“Actifytaal is een sfeervolle praktijk en ze werken mensgericht”

“Mijn ervaring bij Actifytaal is ontzettend positief. Het contact is heel persoonlijk, de praktijk voelt kleinschalig, de behandelruimte is heel prettig en heeft een sfeervolle verlichting. En over Ben kan ik alleen maar zeggen dat het een man met een gouden randje is. Hij is een topper die echt de tijd voor je neemt. Hij behandelt in alle rust en hij heeft een prettig stemgeluid. Het is niet voor niets dat hij ook mindfulness trainingen geeft. En wat ik ook als bijzonder prettig ervaar is dat hij mij leidend laat zijn in de behandeling. Hij zal altijd vragen ‘wat wil je vandaag doen?’ ‘Waar ligt jouw behoefte?’ Het is fijn dat je de tijd en ruimte krijgt om te voelen wat voor jou werkt. Mede door deze persoonlijke aanpak kan ik zeggen dat ik weer terug ben bij wie ik was voor mijn burnout.”

 

Heb je ook last van stress gerelateerde pijnklachten en wil je weten of acupunctuur iets voor jou is? Maak dan online een afspraak, stel je vraag via de live chat of bel ons op 030-2741726

Ichelle (32)

“Mijn behandeltraject stopt niet zodra ik de behandelkamer of oefenruimte uitloop. Zo krijg ik oefeningen mee die ik zelfstandig thuis en in de sportschool kan uitvoeren waardoor mijn herstel zich bevorderd.”

melanie, melanie sabajo, fysiotherapie utrecht, fysio utrecht, fysiotherapeut utrecht
Melanie (23)

“Mijn behandeltraject stopt niet zodra ik de behandelkamer of oefenruimte uitloop. Zo krijg ik oefeningen mee die ik zelfstandig thuis en in de sportschool kan uitvoeren waardoor mijn herstel zich bevorderd.”

fysio utrecht, fysiotherapie utrecht, fysiotherapeut utrecht, rugklachten utrecht, schouderklachten utrecht, nek klachten utrecht,
Leo (57)

“Mijn behandeltraject stopt niet zodra ik de behandelkamer of oefenruimte uitloop. Zo krijg ik oefeningen mee die ik zelfstandig thuis en in de sportschool kan uitvoeren waardoor mijn herstel zich bevorderd.”

interview Artoer
Artoer (26)