030 - 274 17 26

Locaties

Aanzicht entree locatie oudegracht - ActifytaalLocatie Oudegracht

Oudegracht 47 aan de werf
3511 AC Utrecht

T: 030 – 274 17 26
E: info@actifytaal.nl
Plan je (OV) route

Bereikbaarheid

Met de auto:
Betaald parkeren kan in parkeergarage La Vie (Q park parkeergarage in de Bijenkorf). Vanuit hier is het 5 minuten lopen.
Met het OV:
Het is 10/15 minuten lopen vanuit het centraal station Utrecht. Wil je liever met de bus? Dan kan je uitstappen bij de halte Neude of St. Jacobsstraat. Vanuit hier is het 5 minuten lopen.

LET OP! Tot het voorjaar 2019 vinden er werkzaamheden plaats aan de Oudegracht. De werf wordt herstelt voor onze ingang. Je kan hierdoor hinder ondervinden. Wij blijven voorlopig goed bereikbaar. Wij vragen om je begrip.

Aanzicht entree locatie Breedstraat - ActifytaalLocatie Breedstraat

Breedstraat 128
3512 TX Utrecht
(gevestigd in Sportschool De Workout)

T: 030 – 274 17 26
E: info@actifytaal.nl
Plan je (OV) route

Bereikbaarheid

Met de auto:
Betaald parkeren kan op de Breeedstraat zelf.
Met het OV:
Het is 15 minuten lopen vanuit het centraal station Utrecht. Wil je liever met de bus? Dan kan je uitstappen bij de halte Neude. Vanuit hier is het 5 minuten lopen.


Foto impressies locaties

Oudegracht

Een unieke praktijk, gelegen in twee werfkelders in hartje Utrecht centrum. In deze ruimte is rust aanwezig, zodat jij en je lichamelijke klachten alle aandacht kunnen krijgen. Vanuit deze locatie kan je verbinding met sportschool de Workout maken. In de praktijk en de sportschool hebben we alle trainingsfaciliteiten tot onze beschikking om te revalideren.

Impressie Breedstraat

Op deze prachtige locatie is alle ruimte om gevarieerde revalidatieprogramma’s te volgen, of dit nu individueel is of in een groep. Alle denkbare faciliteiten en materialen zijn aanwezig om bewegen voor jou weer op te kunnen bouwen. Omdat op deze locatie al veel reguliere sportlessen draaien is het dé perfecte locatie om te kunnen revalideren met een fysiotherapeut die ervaring heeft met de verschillende programma’s uit sportschool de Workout.