030 - 274 17 26

Maaike van ‘t Hoen

Praktijkmanager

Sinds de oprichting van de praktijk in 2009 ben ik achter de schermen de drijvende kracht. Het ondersteunen van de praktijkhouder alsmede de therapeuten is mijn hoofd taak. Een veelzijdige en spin in het web functie.

Naast de marketing, het onderhouden van de praktijk locaties en het draaiende houden van ICT en telefonie, stippel ik samen met het team de strategie uit. Hoe wij jou als klant kwalitatief het beste kunnen behandelen is daarin een belangrijke pijler. Wanneer je suggesties of aanbevelingen hebt, dan horen wij dat graag van je! Dit kan je doen in de enquête die wij je toesturen aan het einde van jouw behandelperiode of dit mag je doen per email. Wij stellen jouw feedback op prijs!

Als klant kom je mij tegen op de praktijk locaties op mijn werkdagen op maandag, dinsdagochten, woensdag, donderdag of vrijdagochtend of telefonisch. Wellicht tot ziens of tot spreeks!