030 - 274 17 26

Vincent van Eeden

vincent-van-eeden

‘Altijd al ben ik gefascineerd geweest door het menselijk lichaam, wat het kan, tot welk niveau het ons kan brengen, maar ook wanneer het ‘ho stop, ik kan niet meer’ zegt. Deze interesse uitte zich voor mij in het besteden van veel tijd in de sportschool en in het presteren op hoog niveau als voetballer, nieuwsgierig naar hoe ik mezelf in mijn fysieke prestaties constant kon blijven verbeteren. Om deze reden ben ik met de opleiding Fysiotherapie gestart.

Tijdens mijn studie heb ik een half jaar in Australië gewerkt. Hier merkte ik het belang van het zien van de patiënt als mens, als geheel, waarbij niet te snel te veel de focus op alleen de klacht ligt. Daarmee kwam ik ook tot het besef dat het lichaam én geest zijn, die ons begeleiden in ons dagelijks functioneren. Vanuit deze interesse in de menselijke psyche en het menselijk gedrag heb ik mijn laatste jaar Fysiotherapie gecombineerd met een jaar Psychologie.

Als fysiotherapeut ben ik overtuigd dat het de samenwerking tussen lichaam en geest is die leidend is. Zo wil ik de kennis die ik heb verkregen als fysiotherapeut combineren met dat wat ik ook in mijn arsenaal heb, van pilates tot mindfulnessoefeningen en van krachttraining tot ademhalingsoefeningen. Samen met een hoop positieve energie en het integreren van de kennis die ik heb, ben ik onwijs enthousiast om als mens en als fysiotherapeut je te helpen op je oude niveau (of hoger) terug te keren!’

Je kan mij bereiken op vincent@actifytaal.nl of op 030 274 17 26