Online fysiotherapie
ons E-consult

Zorg voor jezelf!

Ten tijde van de corona maatregelen is er geen therapeut die je mag aanraken. Dit brengt flinke problemen met zich mee, en je weet dat jij er zelf mee te dealen hebt. 

Ons e-consult is een bewezen tool voor wanneer je aan huis gekluisterd bent. Zeker nu je vreest dat het nog wel even kan duren. Zelfredzaam worden is altijd onze insteek geweest.

Zelf doen, maar niet alleen! 

 

Wij zijn elke dag open van 7.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur

Home » Behandelingen » Online fysiotherapie

Hoe werkt online fysiotherapie via e-consult?

Via videobellen in onze app kom je in contact met onze fysiotherapie specialisten. Door uit te vragen wat je nodig hebt, maken ze een online plan met oefeningen op maat. Zo krijg je alle kennis tot je om te werken aan herstel.  

Bij aanmelding ontvang je twee mails. Een online intake lijst, welke gaat over het probleem. Daarnaast sturen we je een mail met de mogelijkheid onze app te downloaden of een account te maken op jouw desktop. In deze online fysiotherapie omgeving kunnen we het e-consult starten via videobellen.

Klachten
verminderen?

Waar en wanneer je maar wil

Wanneer je vraag helder is, kunnen we op zoek en afstemmen in contact met jou, welke mogelijkheden er zijn. Behandeling op de bank is nog altijd onze favoriet. Maar nu we door de Corona maatregelen geen gebruik kunnen maken van dry needling of een manipulatie is er alternatief genoeg. Wellicht niet de snelste methode maar wel de veiligste voor ons allemaal en het enige waar je op dit moment gebruik van kunt maken.

Jouw opmaat gemaakte behandelplan online

Alle oefeningen zetten we direct in onze online app voor je klaar, terwijl je samen met de therapeut deze oplossingen door neemt. Je kan dus direct aan de slag met je herstel. Zo krijg je alle kennis tot je en  kunnen we je blijven begeleiden. In contact maar wel op afstand. 

Zelfredzaam zijn, is waar het om gaat. Zelf doen, maar niet alleen! Wij geven al onze kennis aan jou zodat jij weet wat je hebt te doen of te laten.  Zo zorg jij voor jezelf!

Wat kost een e-consult?

Ben je aanvullend verzekerd? Dan wordt deze vorm van behandeling vergoed door je zorgverzekeraar.  Als je geen aanvullende verzekering hebt, zijn de kosten voor een e-consult € 39,-. Een e-consult duurt 25 minuten. Het gebruik van de app met alle oefeningen is hierbij inbegrepen. 

Meer weten over vergoedingen en tarieven? Hier vind je er meer informatie over. 

Review

“Ik heb gebruik gemaakt van het online portaal waarin oefeningen door de fysiotherapeut klaargezet worden. Er staat duidelijk wat je moet doen en er zijn filmpjes van hoe je de oefening uit moet voeren. Voor mensen zoals ik, die vergeten hoe het nou ook alweer moest, is dit echt een uitkomst! Tel daar de automatische herinneringen bij op en je hebt een succesratio van 80 procent! Een hele vooruitgang al zeg ik het zelf!

Marianne van Schaik

Therapeuten

Brigitte van Engelen

Ben Verbree

Corine Altena

Caroline Hes

Maak een afspraak voor
online fysiotherapie in Utrecht

Voor online fysiotherapie heb je geen verwijzing van de huisarts nodig. Neem dus vooral contact op voor een afspraak. Vaak kun je al binnen een dag bij ons terecht. Voor je verdere traject ben je niet afhankelijk van afspraken op locatie en kun je in je eigen tijd aan de slag.

Maak vandaag nog
een afspraak

Wij zijn elke dag open van 7.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur

Wij hebben een contract met alle verzekeraars

Maak online jouw afspraak

Ingang praktijk | Actifytaal

Hoe werkt een 1e afspraak

Afspraak maken | Actifytaal

Interessante
blogs

Online fysiotherapie

Uit de persconferentie van 23 maart werd nog extra benadrukt dat de inzet van fysiotherapie juist ook in deze tijden nodig is en blijft om huisartsen en ziekenhuizen te ontlasten