Online fysiotherapie

Houden tijdgebrek en (reis)kosten je tegen om een behandeltraject bij de fysiotherapeut aan te gaan? Dan kan online fysiotherapie op afstand de uitkomst zijn. De intake met het eerste onderzoek, evenals de eindcontrole vinden plaats in de praktijk. Hersteloefeningen en tussentijds contact vinden plaats op afstand waar en wanneer jij dit wilt.

Wij zijn elke dag open van 7.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur

Home » Behandelingen » Online fysiotherapie

Hoe werkt online fysiotherapie?

Na een reguliere intake en behandeling krijg je voor de rest van het traject behandelingen via een online portaal (toegankelijk via desktop of via een app). Door dagelijks gericht te trainen, bespoedig je je herstel efficiënt. De opbouw van jouw opbouwschema wordt op maat gemaakt door jouw therapeut. De voortgang hoef je niet in de praktijk te bespreken maar via onze beveiligde skype
omgeving. Dan heb je wel de persoonlijke begeleiding, waarbij de therapeut direct jouw opbouw schema kan finetunen. En het bespaart je tijd omdat je niet naar de praktijk hoeft af te reizen.
Wel zo slim!

Klachten
verminderen?

Na de intake met onderzoek weet de therapeut wat er nodig is voor jou om te werken aan je herstel. Je ontvangt dan per mail een inlogcode en webadres voor een beveiligde omgeving waarin we jouw persoonlijk oefenplan rondom jouw klacht klaarzetten. Een duidelijke uitleg en instructievideo helpen je met je training. Je kunt ook meldingen aanzetten om geen oefensessie meer te missen.

Wat kost online fysiotherapie?

Bij online fysiotherapie betaal je voor de eerste keer intake, en natuurlijk de eindevaluatie. Tussendoor bepaal je samen met de therapeut wat nodig is om jouw herstel te optimaliseren. Deze momenten kunnen online plaats vinden, waardoor je bespaard op reistijd, dus op kosten. Ben je aanvullend verzekerd? Dan worden deze behandelingen vergoed door je zorgverzekeraar. Het gebruik van de oefeningenapp is geheel kostenloos. Meer weten over vergoedingen en tarieven? Wij vertellen je er graag over.

Review

“Ik heb gebruik gemaakt van het online portaal waarin oefeningen door de fysiotherapeut klaargezet worden. Er staat duidelijk wat je moet doen en er zijn filmpjes van hoe je de oefening uit moet voeren. Voor mensen zoals ik, die vergeten hoe het nou ook alweer moest, is dit echt een uitkomst! Tel daar de automatische herinneringen bij op en je hebt een succesratio van 80 procent! Een hele vooruitgang al zeg ik het zelf!

Therapeuten

Brigitte van Engelen

Ben Verbree

Corine Altena

Caroline Hes

Maak een afspraak voor
online fysiotherapie in Utrecht

Voor online fysiotherapie heb je geen verwijzing van de huisarts nodig. Neem dus vooral contact op voor een afspraak. Vaak kun je al binnen een dag bij ons terecht. Voor je verdere traject ben je niet afhankelijk van afspraken op locatie en kun je in je eigen tijd aan de slag.

Maak vandaag nog
een afspraak

Wij zijn elke dag open van 7.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur

Wij hebben een contract met alle verzekeraars

Maak online jouw afspraak

Ingang praktijk | Actifytaal

Hoe werkt een 1e afspraak

Afspraak maken | Actifytaal

Interessante
blogs

Vragenrondje Sam

Naam; Sam Barkmeijer Functie; Fysiotherapeut Hoe gezond leef je zelf en waar let je op? Gezond leven houdt voor mij voornamelijk in dat ik probeer te luisteren naar wat mijn