Over Actifytaal

Bij Actifytaal geloven we dat je optimaal herstelt door de samenwerking tussen jou en onze therapeuten. We behandelen je klachten en bieden je de kennis om zelf verantwoording te nemen. Zo blijf je terugkerende klachten voortaan voor.

Wij zijn elke dag open van 7.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur

Home » Over ons

Wie is Actifytaal?

Actifytaal is in oktober 2009 opgezet door Robert Lutz en Maaike van ’t Hoen. Vanuit hartje Utrecht verzorgt Maaike de marketing en bedrijfsvoering. Robert is manueel therapeut en waarborgt, samen met zijn team, de kwaliteit van therapie. Inmiddels is ons team versterkt met verschillende collega-therapeuten, ieder met een eigen expertise en aanpak. Samen staan we sterk in het verzorgen van therapie, kennisoverdracht en training voor herstel en preventie.

De expertise maakt ons uniek. Maar we delen onze kennis graag met jou, zodat jij weet bij wie jij moet zijn om het beste uit je herstel te halen. Want herstellen doe je sneller bij iemand met wie je een klik hebt.

Hoe lossen wij jouw klacht(en) op?

Bij Actifytaal zetten wij jou centraal. Dit doen we door binnen 48 uur een eerste consult in te plannen. In dit eerste consult plannen we ruim de tijd om jouw klachten en de oorzaak te achterhalen door hierover met jou te sparren. Samen komen we tot een persoonlijk behandelplan die écht bij je past. Hiermee lossen we niet alleen je klacht op korte termijn op, ook op lange termijn zorgen we samen dat je klachtenvrij blijft. Meer weten over je onze werkwijze of heb je andere vragen? Neem contact met ons op.

Onze therapeuten

Voor jouw specifieke klacht kun je terecht bij onze therapeuten. Ieder met hun eigen achtergrond en specialisme. De combinatie van behandeltechnieken, persoonlijke aandacht en snel consult zorgt dat jij optimaal aan je herstel kunt werken. Al onze therapeuten zijn geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister (CKR). Zij zijn altijd up-do- date met de laatste technieken, kennis en bijscholing.

" Bereik sneller herstel van blessures en blijf zelf in charge"

Maak
online afspraak

Ingang praktijk | Actifytaal

Onze
werkwijze

Afspraak maken | Actifytaal

Interessante
blogs

Is een pluspraktijk een kwalitatief betere fysiotherapie praktijk?

Net verhuisd naar een nieuwe stad. Na de verhuizing heb ik nogal last van mijn rug. Een probleem dat ik wel vaker ken alleen nu maar niet lijkt over te