Uitgelicht Actifytaal samenwerkingspartner: de Workout

Sportschool de Workout en Actifytaal, al 10 jaar onafscheidelijk met elkaar verbonden. Zowel de locatie op de Oudegracht en de locatie op de breedstraat zijn direct verbonden met elkaar. Waarom? Omdat beide organisaties de meerwaarde hebben gezien in het belang van alle sporters, onze klanten. 

De Workout is de persoonlijke alles-in één sportschool waar wij als therapeuten dankbaar gebruik van maken. Alle trainingsapparatuur zijn van hoogstaande kwaliteit. Wij verzorgen binnen de Workout het traject van revalidatie en opbouw na de blessure. Wanneer je klaar bent met revalideren, kan je via ons een mooie deal maken met de Workout, zodat je verder kan werken aan alle facetten die je vitaler maken.

Met 2 locaties in hartje centrum Utrecht heeft de Workout namelijk in totaal met 22 soorten les, ruim 160 groepslessen per week. De professioneel opgeleide trainers begeleiden je met spierversterking, uithoudingsvermogen en/of body & mind. 

Actifytaal heeft gekozen voor deze gedegen en professionele samenwerkingspartner omdat er gewerkt wordt vanuit het menselijke aspect. Elke sporter is belangrijk, elke sporter wordt gezien en elke sporter is welkom met vragen of opmerkingen. Actifytaal herkent deze lange termijn strategie. Alleen wanneer je met elkaar in contact bent kan je stappen maken. Dit geldt voor samenwerkingspartners en natuurlijk voor al onze klanten. Samen. 

Let’s move together.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *