Bedrijfsfysio: Vitaliteit op de werkvloer

Bevorder de gezondheid en productiviteit van je medewerkers. Wij helpen je medewerkers actief en vitaal te worden en te blijven. Dit vergroot niet alleen de effectiviteit van je werknemers, ook dring je verzuim terug en vergroot je de positieve energie op de werkvloer.

Home » Bedrijfsfysio

Vitaliteitsprogramma en fysiotherapeut in jouw bedrijf

Actifytaal biedt verschillende tools waarmee je werknemers zelf aan de slag gaan met ergonomisch werken, belastbaarheid en een fitte levensstijl. Zo sturen wij op zelfredzaamheid.  Daarnaast begeleiden we deze processen, naar wens van jouw organisatie. Hierdoor maak je begeleiding bij bestaande lichamelijke klachten, en langdurig verzuim, laagdrempelig door het inzetten van onze specialisten.

Je bent in goede handen

  • Geen reistijd
  • Ervaren en deskundige fysiotherapeuten
  • Kennis van jouw werkomgeving

Onze specialisten als partner voor duurzame inzetbaarheid

De bedrijfsfysiotherapie-specialisten van Actifytaal hebben kennis van de mens, houding, beweging, veelvoorkomende klachten en ergonomie. Het samenbrengen van deze kennis maakt dat wij een waardevolle partner op het gebied van duurzame inzetbaarheid van personeel zijn.

 

"Een quick-fix als het moet, een langetermijnoplossing als het kan"

Onze diensten voor een vitaal bedrijf:

Actifytaal biedt diverse diensten, die afgestemd worden op de doelstellingen van de organisatie. Wij maken graag in samenspraak een passend plan van aanpak.

Verminder lichamelijk ongemak van je medewerkers. Houdingsadvies en ergonomie om klachten te voorkomen of te verminderen.

Periodieke massages op de werkvloer. Voor een vitalere werkhouding, meer ontspanning en minder pijn.

De sporter blijven uitdagen vraagt innovatie en creativiteit. Met onze Personal Fysio Trainers is dat geen probleem. Grenzen zijn er om verlegd te worden, met respect voor (bestaande) blessures of zwakke plekken.

Wij werken samen met

Maak een afspraak voor
bedrijfsfysiotherapie in Utrecht

Ben je benieuwd wat onze therapeuten kunnen betekenen voor vitale medewerkers? Of wil je meer weten over de fiscale voordelen van bedrijfsfysiotherapie? Wij gaan er graag met je over in gesprek.

Ook investeren in vitaliteit? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wij zijn elke dag open van 7.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur