030 - 274 17 26

Personal training

Actifytaal werkt samen met Reset Health & Performance om jou als klant totale service te bieden. Reset is een fris, jong en vooruitstrevend bedrijf in Utrecht van Sjoerd Jansz en Olaf van Wijk.

Onze doelstelling is om al onze cliënten op een eerlijke en ambitieuze manier te begeleiden naar hun doelen en een vitalere levensstijl. Daarnaast willen wij ze de kennis en kunde meegegeven om dit voor de lange termijn vast te houden.Vanuit de grote interesse voor training, voeding en gezondheid is Reset Health & Performance ontstaan. Wat ons betreft is een vitaal lichaam een zeer groot aandeel in je geluk. Een gezond en sterk lichaam creëert namelijk een sterke mindset en een krachtiger karakter naar de buitenwereld toe.Om dit te realiseren werken wij middels een no-nonsense en evidence based methodiek.

We zijn niet gevoelig voor hypes. De focus ligt op hetgeen wat echt belangrijk is en werkelijk werkt voor het realiseren van je doelstelling. Namelijk; effectieve training die aansluit bij je doelstelling en lichaam. Daarnaast creëren wij een basis voor een evenwichtig en gezond voedingspatroon en de juiste mindset om verandering voor de lange termijn vol te houden.Wat je ook wilt bereiken, wanneer je een gecommitteerde coach hebt die zich inzet om je gezondheid en fysieke prestaties te verbeteren, wordt het realiseren hiervan niet alleen een stuk makkelijk, maar ook leuker.

Kijk voor meer informatie op Reset.