030 - 274 17 26

Sportmassage

We vragen steeds meer van onszelf. Op het sportveld, op de werkvloer; overal moet ons lichaam het hoge tempo bijhouden. Dit leidt soms gespannen spieren of een traag herstel na een zware training. Door de massage op de juiste momenten in het trainingsschema en/of werkweek  in te plannen kun je komen tot een goed herstelmoment. Voor mensen die geen concessies willen doen in hun prestaties heeft sportmassage absoluut een toegevoegde waarde!

Ook voor niet-sporters kan sportmassage een uitkomst bieden. Door veelvuldig in dezelfde houding te staan of zitten kunnen spieren gaan verkrampen, wat kan leiden tot pijntjes, verminderde concentratie en mogelijk zelfs blessures. Door op de piekmomenten sportmassage in te plannen of hiervoor te kiezen op reguliere momenten voorkom je dit.

Onze therapeuten bieden deze sportmassage. Afhankelijk van de aard van de klacht(en) en/of jouw behoefte. Naast aandacht die er besteed wordt aan specifieke klachten en/of wensen, kijkt de therapeut ook naar oorzaken; hierin staat vooral de totale lichaamsbalans centraal en natuurlijk de beleving van jou als klant. Inmiddels is het zelfs wetenschappelijk bewezen dat massage ziekte kan voorkomen.

De kosten voor sportmassage bedragen*:
€ 37,50  per half uur

* Let op: Sportmassage wordt in enkele gevallen vergoed door de zorgverzekeraar. Of dit het geval is bij jouw verzekeraar kan je vinden in jouw polis.

Wil je een massage van onze therapeuten? Neem contact met ons op.