030 - 274 17 26

Stoelmassage

Wil je jouw medewerkers weerbaar maken tegen werkgerelateerde klachten aan rug, nek, schouders en armen? Het succes van je bedrijf wordt immers voor een groot deel bepaald door gemotiveerde en vitale werknemers. Een stoelmassage op locatie is hiermee de ideale oplossing tegen fysieke klachten door lange dagen achter het bureau. Stoelmassages zijn ideaal om pijnklachten te voorkomen, stress te verlagen en het energieniveau op de werkvloer te verhogen.

Al onze behandelend stoelmasseurs zijn fysiotherapeut en hebben verstand van fysieke problemen die ontstaan zijn door sport of werkhouding.

Wat is stoelmassage?

Zoals de naam al doet vermoeden, kun je bij een stoelmassage blijven zitten. Een hoofdsteun, of speciale stoel, zorgt voor optimale ondersteuning. Deze korte massage vind plaats op locatie, vaak in een aparte ruimte om ontspanning te kunnen garanderen. Vastzittende spieren of stijve plekken worden losgemaakt en de oorzaak van deze klachten wordt besproken. Ook neemt de fysiotherapeut de tijd om advies te geven om toekomstige klachten te voorkomen. Een massage duurt tussen de 15 en 20 minuten.

Ben je al onder behandeling bij een specialist zoals een manueel therapeut? Neem dan eerst altijd contact op met jouw behandelende therapeut. Heb je fysieke ongemakken waardoor je twijfelt of je gemasseerd kunt worden? Dan kun je dit altijd bespreken met je stoelmasseur.

Waarom stoelmassage inzetten?

De massages zijn een effectieve manier om bewust te worden van de werkhouding en de fysieke klachten die hiermee gepaard kunnen gaan. Daarnaast is het inzetten van stoelmassages fiscaal interessant. Deze proactieve manier om ziekteverzuim tegen te gaan wordt door de Belastingdienst namelijk gezien als vrije verstrekking (vrij van loonheffing).

Wil je hier gebruik van maken? Dan gelden de volgende voorwaarden:

  • De stoelmassages voor werknemers zijn opgenomen in het arboplan van de organisatie.
  • Stoelmassages worden op kantoor uitgevoerd, tijdens kantooruren.

Maak een afspraak voor een stoelmassage in Utrecht

Wij werken voor verschillende organisaties uit verschillende branches. Van makelaarskantoor tot reisbureau. Benieuwd naar hoe we stoelmassages bij jouw organisatie in de praktijk kunnen brengen? Neem contact op voor een eerste afstemming van wens en behoefte.