Coronavirus: Wij zijn geopend.
Juist nu.

De kans dat het jou ontgaan is, is vrij klein: Nederland is ‘op slot’ door het coronavirus.  Actifytaal blijft zorg  verlenen, ook om onze zorg collega’s zoals huisartsen te ontlasten. 

Dit doen wij voornamelijk online via ons E-consult en bij hoge uitzondering fysiek. Hierdoor kunnen wij alle mensen zorg blijven bieden en zelfredzaam maken.

Home » Coronavirus

Coronavirus: online fysiotherapie

Bijgewerkt donderdag 26 maart 2020 – 10.02 uur

Heb je lichamelijk klachten, dan kun je dat nog steeds aan ons kenbaar maken door een online afspraak te plannen op de site, telefonisch of via mail.  

Wij zetten ons er ook nu voor in om jou, zo goed als mogelijk en verantwoord is, de zorg te kunnen blijven bieden die je nodig hebt. Je behandeltraject blijven wij volgen -voor nu tijdens de corona maatregelen op afstand– en je voortgang wordt zoals gebruikelijk vastgelegd in je dossier. 

Wij bieden twee mogelijkheden voor behandeling.

Wij staan voor je klaar, hoe dan ook!

Meld je aan
voor ons e-consult

Optie 1: Online Fysiotherapie behandeling (E-consult)

In principe behandelen we iedereen via het e-consult in onze online fysiotherapie omgeving Physitrack. Het e-consult vind plaats via beeldbellen en kan je hier rechtstreeks in onze agenda plannen. 
 

Je loopt vast, je hebt pijn of een beperking en dit beïnvloed je leven. Niet zoals je wenst, en je wilt graag een oplossing. Afhankelijk van je doelen kunnen wij een passende oplossing bieden. Helaas niet op de behandelbank, maar in de vorm van zelfredzaamheid. Vormen van beweging, houding, oefeningen die we online in onze app plaatsen, maakt dat jij aan de slag kan om te werken aan herstel. De behandeling vind plaats. 

Twijfel je of het e-consult voor jou zinvol is, neem dan contact met ons op. Samen komen we er wel uit. 

Optie 2: Fysiotherapie behandeling op de praktijk

Bij hoge uitzondering en onder bepaalde voorwaarden opgesteld door het RIVM en de beroepsgroep kunnen wij jou fysiek zien en hands-on behandelen. Wij behandelen alleen fysiek indien jouw behandeling niet kan worden uitgesteld en strikt noodzakelijk is. 

Bij een fysieke behandeling zullen wij vanaf nu altijd beschermingsmiddelen dragen om jou en onze gezondheid te beschermen. Bij jouw behandeling maken wij gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen zoals mondkapje, handschoenen, schort en masker. Wij volgen hierbij alle richtlijnen vanuit het RIVM nauwgezet.

Vertoon je symptomen van corona dan zullen wij overgaan tot behandeling via het e-consult.

Zo helpen wij onze zorgcollega’s zoals huisartsen, help je mee?

Huisartsen en zorgpersoneel in ons land worden overspoeld. Vragen over het coronavirus, en al het andere waar men normaal de huisarts over belt, blijven actueel.
Hierdoor blijven wij online geopend en bereikbaar voor al je vragen over lichamelijke klachten. Zo ontlasten wij de huisartsen en kan jij de zorg blijven ontvangen die je nodig hebt. Bel of mail ons als je vragen hebt. Wij staan voor je klaar.

Ook tijdens het coronavirus:

Let’s move together! 

Maak vandaag nog
een e-consult afspraak

Wij zijn elke dag open van 7.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur

Maak online jouw afspraak

Ingang praktijk | Actifytaal

Hoe werkt een 1e afspraak

Afspraak maken | Actifytaal

Interessante
blogs

Online fysiotherapie

Uit de persconferentie van 23 maart werd nog extra benadrukt dat de inzet van fysiotherapie juist ook in deze tijden nodig is en blijft om huisartsen en ziekenhuizen te ontlasten