030 - 274 17 26

Ons aanbod

BehandelkamerBinnen Actifytaal hebben we ons ontwikkeld tot specialist in verschillende diensten en therapieën. Hierdoor is elke klant welkom en kunnen we een op maat gemaakt plan opstellen. Uiteraard in samenspraak met de klant want; “de therapeut van Actifytaal is specialist van het houdings- en bewegingsapparaat, maar de klant is specialist van zijn of haar lichaam”.

Met elk probleem, vraagstuk of diagnose kan je gezien worden binnen Actifytaal, waarbij wij ons goed beseffen niet alles te kunnen en te weten. Wat wij ten alle tijden organiseren, is de klant op de juiste plek krijgen. Dit kan zijn intern, bij een collega die meer specialisatie binnen een bepaald onderwerp heeft. Maar ook extern heeft Actifytaal een breed netwerk van collega’s, welke actief benaderd worden als de klant met zijn probleem daarom vraagt.

Ben je topsporter, wedstrijdsporter of recreatieve sporter, bij ons vind je een behandeling op maat. Naast een behandeling wordt er ook een analyse gemaakt van je bewegingspatroon, zodat je klachten in de toekomst kunt voorkomen.

Wil je begeleidt sporten dan kan je individueel of in een groep terecht voor professionele training, begeleidt door een ervaren docent en fysiotherapeut. Waar gewenst bieden we op maat gemaakte diensten aan.

Ook voor bedrijven die preventie hoog in het vaandel hebben staan, speelt Actifytaal een belangrijke rol. We maken een offerte op maat, die laat zien dat preventie helemaal niet duur hoeft te zijn.

Lees ook:
Online fysiotherapie
Fysiotherapie
Manueel therapie
Sportfysiotherapie
Dry Needling
Gratis inloopspreekuur